Wonen in je eigen e-home

Een e-home is het duurzame huis van de toekomst, waar je nu al in kan wonen. Vol slimme warmte- en energiesystemen. We leggen je graag meer uit over ons e-home concept.

Direct besparen

De interesse van mensen om hun huis te verduurzamen, is de afgelopen tijd flink toegenomen. Door de stijgende energieprijzen en grotere behoefte om energie onafhankelijk te zijn, kijken mensen naar oplossingen die ze gemakkelijk kunnen toepassen in hun eigen huis.

Een hybride warmtepomp is een mooie eerste stap op de weg naar volledig aardgasloos wonen. Met een hybride warmtepomp en zonnepanelen kan ieder huishouden direct tot 70% à 80% gas besparen.

onderzoek investering

Wat is een e-home?

In een e-home regelt een (hybride) warmtepomp dat je huis duurzaam verwarmd wordt in de winter en (soms) verkoeld in de zomer. De stroom voor het aansturen van de warmtepomp wek je zelf op met zonnepanelen.

Voordelen van een e-home?

  • Flink besparen op je eigen energierekening
  • Waardevermeerdering van je woning
  • Enorme besparing CO₂-uitstoot

Ben jij ook klaar voor de eerste stap naar een e-home? Begin via de knop hieronder met besparen!

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht om je woning te verwarmen. Hij werkt samen met je reguliere cv-ketel (vandaar de term ‘hybride’). Je cv-ketel zorgt voor warm (tap)water en springt voor de verwarming alleen bij op (heel) koude dagen.

Hierdoor bespaar je direct tot wel 70% op je gasverbruik én CO₂-uitstoot.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zoveel mogelijk eigen elektriciteit op, die je direct in huis kan gebruiken. Zo ook voor je warmtepomp! De opgewekte elektriciteit die je niet direct gebruikt, lever je terug aan het net. Dit wordt verrekend via de zogenaamde ‘salderingsregeling’.

Met zonnepanelen bespaar je op je energierekening én word je woning meer waard!

Laadpaal

Met een laadpaal voor de deur laad je jouw auto eenvoudig thuis op. Zo ben je altijd klaar voor je dag.

Met zonnepanelen van evoyo rijd je zelfs op je eigen opgewekte energie. Zo kun je bij ons terecht voor al jouw energiesystemen en helpen wij jou verder op weg in de verduurzaming van je woning.

Voordelen van evoyo

Verduurzamen met gemak

Stap voor stap begeleiden we je in jouw tempo naar een duurzamer huis

Jouw aanspreekpunt

Van advies op maat en subsidieaanvragen tot installatie en service

Klaar voor de toekomst

Met evoyo ben je vandaag al klaar voor alle duurzame ontwikkelingen van morgen

Klaar voor de eerste stap naar jouw eigen e-home?

Wat onze klanten zeggen

Betrouwbaar en efficiënt

evoyo is absoluut een betrouwbaar bedrijf als het gaat om hybride warmtepompen. Ik heb hun product al enkele maanden en ik ben onder de indruk van de besparingen die ik heb bereikt. De installatie was snel en professioneel uitgevoerd. Ik beveel evoyo ten zeerste aan aan iedereen!

Meer lezen

Ralph

evoyo maakt zijn beloftes waar

evoyo heeft me echt geholpen om mijn energiekosten te verlagen met hun hybride warmtepomp. Ik was aangenaam verrast door hun professionele en vriendelijke benadering. Het hele team was zeer behulpzaam en zorgde ervoor dat ik volledig tevreden was met mijn aankoop. Helemaal top!

Meer lezen

Ron

Uitstekend werk!

evoyo heeft fantastisch werk geleverd met hun hybride warmtepomp. Niet alleen heb ik nu een veel efficiënter verwarmingssysteem, maar ik merk ook aanzienlijke besparingen op mijn energierekening. De installateurs waren deskundig en beleefd, en de klantenservice was uitstekend. Zeer tevreden klant!

Meer lezen

Sheila

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp