Samen de energietransitie versnellen

Ons doel

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom verduurzamen wij huizen en maken we van elk huis een e-home. In Nederland en daarbuiten. Zo versnellen wij de energietransitie.

Hoe het begon

Gedreven door de behoefte om de wereld een klein beetje beter achter te laten gingen wij op zoek naar een oplossing om de energietransitie te versnellen.

Wie zijn wij

Wij zorgen wij met een gedreven team energiespecialisten ervoor dat het voor jou slim en simpel wordt om je huis te verduurzamen.

Waarom doen we wat we doen?

De opwarming van de aarde is een reëel en groot probleem. Misschien wel het grootste probleem van onze generatie. De aarde is niet van ons, die hebben we in bruikleen met de verantwoordelijkheid om haar goed achter te laten voor de volgende generatie.

Het is daarom noodzakelijk om de CO2-uitstoot te verminderen en ons energiesysteem te veranderen; van fossiele bronnen naar gebruik van duurzame bronnen, van een centraal naar een decentraal systeem.

Dat drijft ons om met passie en overtuiging de energietransitie te versnellen.

Waarom wachten als het nu al kan?

We willen niet langer wachten. Waarom zouden we ook?
Door onze kennis, expertise en persoonlijke ervaringen weten we dat het verduurzamen van een woning niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn. De technologie is er, de kennis is er en de middelen zijn er. Daarom creëren wij een nieuwe toekomst.

Niet morgen, maar vandaag. Niet door afwachten, maar door aanpakken. Zo maken wij van elk huis een e-home en zorgen we samen voor een wereld zonder emissie. Een wereld die beter is voor de mens en beter voor de natuur.

Versnellen

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom willen we de energietransitie versnellen. In Nederland en daarbuiten.

We werken samen met strategische partners om in de keten meer te standaardiseren en digitaliseren. Zo zorgen we dat de kosten en het energieverbruik omlaag gaan en er betaalbare oplossingen komen voor iedereen.

Wil jij net als wij de energietransitie versnellen en wil je werken bij een dynamische scale-up die dit mogelijk maakt?

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp