Wij zijn (deels) overgenomen door Duurzaam Opgewekt

Op 18 oktober 2023 is evoyo zakelijk overgenomen door Duurzaam Opgewekt. Dit geldt voor alle nieuwbouw klanten die warmte afnemen of een all-electric warmtepomp hebben. Overige particuliere klanten gaan over naar Evoyo International.

Uitdagingen. Oplossingen.

Grondgebonden woningen, appartementen of woontorens, wij realiseren en exploiteren duurzame warmteoplossingen die passen bij de comfortbehoefte en leefomgeving van bewoners.

De bouwsector staat voor een grote opgave: het realiseren van 900.000 nieuwe woningen en het verduurzamen van 450.000 bestaande woningen vòòr 2030. En dat in een tijd met snel veranderende wetgeving, hoge materiaalkosten en krapte op de arbeidsmarkt.

Daarom geloven we bij evoyo in het belang van een open, snelle en transparante samenwerking met opdrachtgevers en partners in het werken aan maatwerkoplossingen.

Zo maken we het wonen in toekomstbestendige, comfortabele en duurzaam verwarmde e-homes bereikbaar voor iedereen.

Onze aanpak

Verlaag de stichtingskosten en maak je woningen weer betaalbaar voor een groter publiek. evoyo investeert mee in een duurzaam warmtesysteem.

Samen voor de energietransitie

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom realiseren wij duurzame woningen. Maken we van elk huis een e-home. In heel Nederland en daarbuiten. En versnellen daarmee de energietransitie.

Meer weten?

Meer weten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op via service@evoyo.com.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp