Zonder emissie.

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom realiseren wij duurzame woningen. Maken we van elk huis een e-home. In heel Nederland en daarbuiten. En versnellen daarmee de energietransitie.

Waarom doen we wat we doen?

De opwarming van de aarde is een reëel en groot probleem. Misschien wel het grootste probleem van onze generatie. De aarde is niet van ons, die hebben we in bruikleen met de verantwoordelijkheid om haar goed achter te laten voor de volgende generatie.

Het is daarom noodzakelijk om de CO2-uitstoot te verminderen en ons energiesysteem te veranderen; van fossiele bronnen naar gebruik van duurzame bronnen, van een centraal naar een decentraal systeem.

Dat drijft ons om met passie en overtuiging de energietransitie te versnellen.

Waarom wachten als het nu al kan?

We willen niet langer wachten. Waarom zouden we ook?

Door onze kennis, expertise en persoonlijke ervaringen weten we dat het verduurzamen van een woning niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn. De technologie is er, de kennis is er en de middelen zijn er. Daarom creëren wij een nieuwe toekomst.

Niet morgen, maar vandaag. Niet door afwachten, maar door aanpakken. Niet met dure investeringen, maar door alleen te betalen voor gebruik. Zo maken wij van elk huis een e-home en zorgen we samen voor een wereld zonder emissie. Een wereld die beter is voor de mens en beter voor de natuur.

Die toekomst creëren we nu.

Versnellen

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom willen we de energietransitie versnellen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

We werken samen met strategische partners om in de keten meer te standaardiseren en digitaliseren.

Zo zorgen we dat de kosten en het energieverbruik omlaag gaan en er betaalbare oplossingen komen voor iedereen.

Wil je werken bij een dynamische scale-up die de versnelling in de energietransitie mogelijk maakt?

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp