Sleutelklaar.

evoyo is een turn-key warmteleverancier. Van individueel tot collectief: we ontwikkelen, installeren en onderhouden het warmtesysteem. Zo maken we de energietransitie snel en simpel. Voor jou en voor de toekomstige bewoners.

Turnkey opgeleverd

We ontwerpen, realiseren, financieren en exploiteren duurzame installaties, waarmee we warmte en/of koude leveren aan grondgebonden woningen en appartementen.

Wij nemen jou als realisatiepartner alle coördinatie en keuzes uit handen, van advies tot en met onderhoud. Met evoyo maak je de beste keuze uit verschillende warmtesystemen, die we turnkey aan je opleveren. Voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Betaalbare warmtesystemen

De aanleg van een nieuw warmtesysteem vraagt een flinke investering van je. Maar dat hoeft niet. Wij kunnen mee investeren. Zo brengen we de stichtingskosten naar beneden en worden woningen beter betaalbaar voor een groter publiek.

Ook zoeken we naar duurzame warmteoplossingen voor de lange termijn. We maken gebruiken van lokale warmtebronnen, zoals bodemwarmte, aquathermie of zonthermie. We kiezen voor de optimale balans tussen duurzaamheid, betaalbaarheid en zekerheid.

Blije bewoners = succesvol project

De bewoner staat centraal. We realiseren e-homes waarbij de wensen van bewoners en bouwers samenkomen. We begeleiden bewoners op het juiste moment in het (bouw)proces in alle keuzes die gemaakt moeten worden op het gebied van duurzame energieoplossingen.

We bieden bewoners maatwerkoplossingen die bij hun situatie en wensen passen en zorgen voor een fijne klantervaring. Voor vragen, klachten en aanpassingen – rondom oplevering of juist jaren later – kunnen zij bij ons terecht.

Volledige ontzorging in elke fase van het bouwproces

Wij nemen u de complexiteit van het ontwerpen, realiseren, financieren en exploiteren van een geïntegreerd duurzaam energiesysteem uit handen.

Ontwerp

We ontwerpen een energiesysteem voor de levering van warmte en/of warm tapwater. Hierbij staan de wettelijke eisen en het beoogde comfort voor bewoners centraal. Aan bewoners leggen we goed uit wat er in en rondom hun woning gaat gebeuren en welke impact dat op hun woning heeft.

Realisatie

We dragen zorg voor de installatie van de warmtepomp en, indien van toepassing, de PV-installatie. In overleg met u selecteren we een installatie- partner. Wij houden toezicht op de bouw van de duurzame installatie en controleren de kwaliteit van de uitvoering.

Financiering

Wij blijven eigenaar van de apparatuur en bewoners betalen een vast bedrag per maand. Dit noemen we slim bezit. Kopen bewoners liever de apparatuur? Dat kan natuurlijk ook. De apparatuur kan eventueel worden meegefinancierd in de hypotheek.

Exploitatie

In ons serviceabonnement is monitoring inbegrepen om te zorgen dat alles goed werkt. Is er iets mis? Dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Koopt de bewoner de apparatuur? Dan heeft de bewoner standaard 1 jaar service. Daarna kiezen bewoners zelf of ze deze willen verlengen.

Meer weten?

Meer weten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken? Neem dan contact met ons op via service@evoyo.com.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp