Veelgestelde vragen

Overname nieuwbouw en collectieve projecten evoyo door Duurzaam Opgewekt

Op 18 oktober 2023 wordt evoyo overgenomen door Duurzaam Opgewekt. Dit geldt alleen voor nieuwbouw klanten die warmte afnemen of een all-electric warmtepomp hebben.

Alle relaties die onder deze overname vallen, hebben een mail van evoyo ontvangen. Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan je spambox.

Waarom gaat een deel van evoyo over naar Duurzaam Opgewekt?

Door het bundelen van onze krachten met Duurzaam Opgewekt, kunnen we onze service verder verbeteren. Duurzaam Opgewekt is een bedrijf met veel technische kennis op het gebied van warmte en warmtepompen. Ook voor een goede klantenservice bent u bij hen aan het juiste adres. Met Duurzaam Opgewekt hebben we een partij gevonden waar u in goede handen bent.

Wie is Duurzaam Opgewekt?

Duurzaam Opgewekt is een toonaangevende speler op het gebied van warmte-koudeopslag (WKO). Net als evoyo zijn ze al lange tijd actief in de warmtelevering aan consumenten. Duurzaam Opgewekt zorgt voor adequaat onderhoud, monitoring en beheer. Met Duurzaam Opgewekt hebben we een partij gevonden waar onze nieuwbouw en exploitatie klanten en relaties in goede handen zijn.

Meer over Duurzaam Opgewekt →
 

Wat gaat er allemaal over naar Duurzaam Opgewekt?

Alle collectieve en individuele all-electric installaties, en zonnepanelen die evoyo in beheer heeft, worden ondergebracht bij Duurzaam Opgewekt.

  • Collectieve installaties
  • All-electric warmtepompen met een collectieve bron
  • All-electric warmtepompen met een individuele bron
  • Zonnepanelen

Wat betekent deze overname voor leveranciers?

Voor de locaties en installaties die overgaan naar Duurzaam Opgewekt, neemt Duurzaam Opgewekt de contracten met onze leveranciers en servicepartners over. Duurzaam Opgewekt zal met deze partijen in gesprek gaan hoe zij samen succesvol blijven.

Wie wordt straks mijn aanspreekpunt?

Voor de locaties en installaties die overgaan naar Duurzaam Opgewekt, krijgt u een nieuw aanspreekpunt vanuit Duurzaam Opgewekt.

Wie voltooid de woningen en/of installatie(s) die nog niet zijn opgeleverd?

De realisatie van projecten zal worden afgerond door Duurzaam Opgewekt. De installaties worden volgens dezelfde afspraken opgeleverd.
 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Duurzaam Opgewekt

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp