Samen de energietransitie versnellen

Ons doel

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom verduurzamen wij alle huizen. Maken we van elk huis een e-home. In heel Nederland en daarbuiten. En versnellen* daarmee de energietransitie.

*Om in 2050 alle huizen in Nederland gasloos te maken, moeten er vanaf nu ruim 1000 huizen per dag getransformeerd worden naar e-homes. Dat is een immense opgave, dat bedoelen we met versnellen.

Hoe het allemaal begon

Gedreven door de behoefte om de wereld een klein beetje beter achter te laten gingen wij op zoek naar een oplossing om de energietransitie te versnellen.

Wie zijn wij

Vanuit een oude gasfabriek in Amsterdam-Noord zorgen wij met een gedreven team energiespecialisten ervoor dat het voor jou slim en simpel wordt om je huis te verduurzamen.

Waarom doen we wat we doen?

De opwarming van de aarde is een reëel en groot probleem. Misschien wel het grootste probleem van onze generatie. De aarde is niet van ons, die hebben we in bruikleen met de verantwoordelijkheid om haar goed achter te laten voor de volgende generatie.

Het is daarom noodzakelijk om de CO2-uitstoot te verminderen en ons energiesysteem te veranderen; van fossiele bronnen naar gebruik van duurzame bronnen, van een centraal naar een decentraal systeem.

Dat drijft ons om met passie en overtuiging de energietransitie in heel Europa te versnellen.

Waarom wachten als het nu al kan?

We willen niet langer wachten. Waarom zouden we ook?
Door onze kennis, expertise en persoonlijke ervaringen weten we dat het verduurzamen van een woning niet ingewikkeld en duur hoeft te zijn. De technologie is er, de kennis is er en de middelen zijn er. Daarom creëren wij een nieuwe toekomst.

Niet morgen, maar vandaag. Niet door afwachten, maar door aanpakken. Niet met dure investeringen, maar door alleen te betalen voor gebruik. Zo maken wij van elk huis een e-home en zorgen we samen voor een wereld zonder emissie. Een wereld die beter is voor de mens en beter voor de natuur.
Die toekomst creëren we nu.

Versnellen

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom willen we de energietransitie versnellen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

We werken samen met strategische partners om in de keten meer te standaardiseren en digitaliseren. Zo zorgen we dat de kosten en het energieverbruik omlaag gaan en er betaalbare oplossingen komen voor iedereen.

Hoe het allemaal begon

Gedreven door de behoefte om de wereld een klein beetje beter achter te laten gingen wij als ondernemers met ieder een compleet andere achtergrond en werkervaring, maar met dezelfde passie en overtuiging om de energietransitie te versnellen, op zoek naar een oplossing.

Als energieondernemer en bedenker van de slimme thermostaat Toon wist Joris Jonker dat de versnelling niet uit de energiesector vandaan zou komen.

Frits Verhoef was overtuigd door zijn grondige kennis van de klimaatproblematiek en bijbehorende technologie dat het absoluut mogelijk was om, zoals ook de titel van zijn boek luidt, met lef en moed snel aan de slag te gaan.

En Jan-Willem van Wensem zag door zijn jarenlange ervaring als marketeer bij Heineken, dat het mogelijk was om nieuwe technologische ontwikkelingen die een positieve bijdrage leveren aan de wereld, voor een consument echt aantrekkelijk te maken.

Impact door succes

Ons concept testten we eerst op onze eigen woningen uit, van een oud vrijstaand huis, een vakantiehuis in Spanje tot een appartement in Amsterdam. En met succes. Met het bewijs dat comfortabel en duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar is, zijn wij een bedrijf gestart. Een bedrijf waarmee we impact maken door succesvol te zijn en waarin drie pijlers elkaar versterken: een financieel gezond businessmodel, echte impact realiseren op natuur en maatschappij met een groei cultuur waarin je jezelf kan ontwikkelen.

Vanuit een oude gasfabriek maken zij het verschil

Vanuit een oude gasfabriek in Amsterdam-Noord werken meer dan vijftig energiespecialisten die het lef hebben om het anders te doen, die conventies durven te doorbreken en die slimme oplossingen creëren die schaalbaar zijn. Met veel trots stellen we een aantal van hen voor:

Wil je met ons samenwerken?

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp