Friends & Family

Stralende besparingen met zonne-energie!

Meld je hier aan voor de Friends & Family actie

Dak
Aantal zonnepanelen
Naam Collega.....
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

*Let op: Inschrijven voor Friends & Family actie kan t/m 30 juni 2024. Op=op!

Wat is de Friends & Family actie?

Wat leuk dat je interesse hebt in het verduurzamen van jouw woning met zonnepanelen! We begeleiden je graag stap voor stap naar een duurzamer huis, zodat je helemaal klaar bent voor de toekomst. De Friends & Family actie is speciaal voor jou, want vrienden en familie zijn heel belangrijk voor ons. Profiteer daarom nu van deze exclusieve actie en krijg 15% korting op de installatie van jouw zonnepanelen, snel en goed geregeld!

Deze actie geldt voor het zonnepanelensysteem van het premium merk SolarWatt. Voor jou nu tijdelijk voor de laagste prijs van Nederland. Vul je gegevens hierboven in en wij helpen je verder. Benieuwd naar de SolarWatt? Lees dan verder.

Zonnepanelen van SolarWatt

Inclusief vakkundige installatie

Maak kennis met SolarWatt, het toonaangevende Duitse merk dat hoogwaardige zonnepanelen produceert. Met SolarWatt investeer je in topkwaliteit en duurzame energieopwekking. Deze zonnepanelen genereren zoveel mogelijk eigen elektriciteit, die je direct in huis kunt gebruiken, zelfs voor je warmtepomp!

De overtollige elektriciteit die je niet direct gebruikt, wordt teruggeleverd aan het net en verrekend via de salderingsregeling. Met SolarWatt bespaar je op je energierekening en verhoog je de waarde van je woning. Kies voor betrouwbare zonne-energie en een groenere toekomst met SolarWatt.

Specificaties Vision AM 405WP
 • SolarWatt Vision AM 405WP
 • Glas-Glas, maximale opbrengst en garantie
 • Afmeting paneel 1.708 x 1.134 x 350,3 mm / 20,2 kg
 • Geschikt voor schuine en platte daken
 • Inclusief omvormer welke geschikt is bij jouw zonnepanelen pakket
 • Complete pakketprijzen incl. vakkundige montage
Pakketten 8 stuks 12 stuks
Originele prijs € 4.500,- € 6.400,-
VRIENDENPRIJS € 3.825,- € 5.440,-

Inclusief installatie. Voorbeeldprijzen: plat dak met micro-omvormers. Let op: goedkopere opties beschikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?

Hier zijn de vijf stappen

1
Meld je aan voor de Friends & Family actie zonnepanelen!

Om te beginnen, hebben we wat basisinformatie van je nodig. Vul je contactgegevens in en geef aan hoeveel zonnepanelen je overweegt te installeren.

2
Gratis check gesprek

Onze expert neemt contact met je op voor een gratis gesprek. We bespreken je wensen en geven professioneel advies op basis van jouw situatie.

3
Enthousiast over het aanbod?

Ben je enthousiast over het aanbod? Dan maken we een plan om te bepalen waar en hoe het systeem in je huis wordt geïnstalleerd.

4
Vakkundige installatie

Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de installatie van zonnepanelen meestal binnen één dag is afgerond. Je kunt gerust zijn, want we werken uitsluitend met professionals die garant staan voor een vlekkeloze, veilige en schone installatie.

5
Service en afronding

Als de installatie van jouw zonnepanelen is afgerond, begin je direct met besparen! Zowel in je portemonnee als voor het klimaat. Online of via een app heb je live inzicht in je besparing.

Altijd inzicht in je opbrengst

Zodra je zonnepanelen op het dak liggen, wil je natuurlijk weten hoeveel energie ze opleveren. Geen probleem! Bij evoyo kan je de opbrengst altijd live inzien via een app. Zo zie je direct wat je bespaart.

Opbrengst per jaar

De besparing hangt af o.a. van de woning, de ligging van het dak, het verbruik en de energieprijs. Over het algemeen geldt: hoe meer zonnepanelen, hoe groter je besparing. Met zonnepanelen van evoyo kan je gemiddeld € 1.390 per jaar besparen!

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

8 zonnepanelen

€ 1.114

12 zonnepanelen

€ 1.672

De bovenstaande bedragen zijn op basis van zonnepanelen met een piekvermogen van 405 Wattpiek, een correctiefactor van 0,86 voor het weer in Nederland en de huidige kWh-prijs van € 0,40 per kWh.

Waarom zonnepanelen?

Met zonnepanelen wek jij je eigen groene stroom op. Zelfs op bewolkte dagen. Je eigen stroom opwekken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Zeker omdat je minder afhankelijk bent van de stijgende energieprijzen.

 • Flinke besparing op je energierekening
 • Direct voordeel door 0% btw
 • Verbetering van je energielabel
 • Hogere waarde van je woning
 • Minder afhankelijk van fossiele brandstoffen

Installatie-kwaliteit om van de daken te schreeuwen

 • De installatie perfect digitaal of fysiek voorbereid
 • Binnen 3 maanden na tekenen geïnstalleerd
 • Installatie bijna altijd in één dag afgerond
 • Al onze installateurs zijn VCA en NEN 3140-gecertificeerd
 • Ook na installatie de beste service

Terugvragen btw niet meer nodig

Vanaf 1 januari 2023 zit er geen btw meer op zonnepanelen en accessoires. Denk bij accessoires aan de (micro)omvormer, onderconstructie en overige onderdelen. Vooraf hoef je dus geen 21% btw meer te betalen. Dat kan al snel ruim € 1.000 schelen. Je hebt hier bij aanschaf dus direct voordeel van.

Wat onze klanten zeggen

Snel en keurig netjes gewerkt

Veel sneller dan verwacht (binnen 4 weken van begin tot eind) zijn de panelen via de collectieve inkoop van Eigen Huis geïnstalleerd. Goede voorlichting (video) en communicatie van alle partijen (EH, evoyo) gedurende het gehele traject. Een schouw ter plekke (volgens info niet standaard, maar op afstand) was voor mij erg nuttig. De beide monteurs waren erg vriendelijk en hebben keurig netjes gewerkt. Ik ben erg tevreden over het verloop van de aanschaf tot dusver. Nu maar energie opwekken, ik kan in ieder geval nog een beetje van de nazomer profiteren.

Meer lezen

Ton

Vakkundig personeel

Super tevreden over de installatie van zonnepanelen door Evoyo (voorheen Econic). Vakkundig personeel en goede informatievoorziening voorafgaande en tijdens de plaatsing. De app om de performance van de panelen te monitoren werkt ook prima, met duidelijke en overzichtelijke info.

Meer lezen

Rob

Vlot en goed overleg

Het ontwerpen en plannen ging vlot een in goed overleg. Wat ook prettig is dat je vooraf een prijslijst, all-in, kon inzien over de mogelijke zonnepaneel-ontwerpen, zonder bijkomende kosten. Gaat het toch even anders dan verwacht dan is er goed over te praten met Evoyo en wordt het na overleg opgelost.

Meer lezen

Jan

Professioneel en kundig

Erg tevreden over Jonathan en Hassan die de zonnepanelen hebben gelegd. Professioneel, heel kundig, vriendelijk en harde werkers.

Meer lezen

Suzanne

Harde werkers en zeer klantvriendelijk

Evoyo heeft bij ons 8 zonnepanelen geplaatst en we zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Ook de complete meterkast onder toezicht van Envoyo vernieuwd. Harde werkers en zeer klantvriendelijk.

Meer lezen

Piet

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp