Terugblik op Provada 2023

Home
/
Blog
/
Terugblik op Provada 2023

We can be heroes. Dat was het thema van Provada 2023, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Ook onze eigen ‘helden’ stonden drie dagen lang in RAI Amsterdam en kijken terug op een prachtige beurs. Een korte terugblik.

Helden voor een duurzame toekomst

De wereld is op zoek naar een ‘reset’ voor een nieuwe ecologische, economische en sociale balans. Een nieuw verhaal voor een duurzame toekomst. Met het thema ‘we can be heroes’ zocht Provada dit jaar naar helden die systemen doorbreken en organisaties activeren om samen impact te maken. Een positieve impact op de gebouwde omgeving.

De ‘helden’ van evoyo

Dat thema zat ons gegoten. Daarom besloten we dan ook om dit uitgebreid terug te laten komen in ons programma.

Zo was Erik Leliefeld (Head of New Build) uitgenodigd voor de Innovation Pitches in de stand van Rabobank. Hier legde hij uit hoe evoyo toewerkt naar een net zero footprint. In de korte paneldiscussie die volgde, ging hij onder leiding van Peter Smit in gesprek met de andere scaleups: Solarix (gevelzonnepanelen), Basilisk (zelfhelend beton) en Finch Buildings (ontwikkelaar van modulaire houtbouw).

 

Mareijn Willems (lead innovation) hield een presentatie over de veranderingen in het energielandschap en welke oplossingen er zijn om ondanks netcongestie te blijven bouwen. Deze presentatie werd gevolgd door een interessant gesprek tussen de aanwezigen.

Als kers op de taart was onze CEO Joris Jonker uitgenodigd voor de podcast ‘Impacthelden’ van Werner Schouten (presentator BNR Koplopers). Samen met de experts van Impact Institution leverde dit een inspirerend gesprek op over leiderschap, impact en schaal maken.

Een goed gevoel

We blikken met een goed gevoel terug op een druk en tropisch warm Provada 2023 en kijken vooruit naar een nieuwe editie in 2024. Dan gaan we er weer net zo’n mooi feestje van maken in Amsterdam RAI als dit jaar!
Deel dit artikel op
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp