Zomeractie

€ 400 korting op je hybride warmtepomp

Start nu met besparen!

 • Ontvang een aanbod met € 400 korting
 • Bespaar tot € 1.250 per jaar op je energierekening
 • Nu bestellen is deze winter al besparen
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

De actie loopt t/m 31 augustus 2023. Door op Bereken jouw besparing te klikken ga je akkoord met onze Privacy policy.

Leuk dat je de Energie Bespaarcheck bij ABN AMRO hebt gedaan. We bieden je graag een offerte op maat. Daarvoor willen we je vragen hierboven onze woningscan in te vullen, zodat we met de juiste gegevens van jouw woonsituatie aan de slag kunnen voor een passend advies. Aangezien we volgens privacy wetgeving geen gegevens mogen overnemen van ABN AMRO, vragen we je opnieuw je gegevens in te voeren.

Voordelen van evoyo

Verduurzamen met gemak

Stap voor stap begeleiden we je in jouw tempo naar een duurzamer huis

Jouw aanspreekpunt

Van advies op maat en subsidieaanvragen tot installatie en service

Klaar voor de toekomst

Met evoyo ben je vandaag al klaar voor alle duurzame ontwikkelingen van morgen

Waarom een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij hele koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Daardoor verminder je je gasverbruik én CO₂-uitstoot.

 • Bespaar tot € 1.250 per jaar op je energierekening
 • Flinke besparing van CO₂-uitstoot
 • Constant comfortabel binnenklimaat
 • Subsidie vanuit de overheid
 • Geen ingrijpende verbouwing nodig
 • Verbetering van je energielabel
 • Hogere waarde van je woning

Zomeractie

Nu € 400 korting

Wanneer het kouder wordt, stijgt de vraag naar warmtepompen en kan de wachttijd tot installatie flink oplopen. Als je nu bij evoyo een warmtepomp bestelt krijg je € 400 korting. Zo ben je ook nog eens de drukte voor én kan je deze winter al beginnen met besparen. Dat is pas slim bezig zijn!

Doe de Woningscan en ontvang een aanbod met korting.

De actie loopt t/m 31 augustus 2023.

Een hybride warmtepomp van evoyo

De hybride warmtepompen van evoyo werken samen met elk merk cv-ketel. Om voor elke woning de beste selectie te kunnen maken, werken wij met verschillende premium merken. Afhankelijk van jouw woonsituatie bepalen wij met jou de beste oplossing.

Wat kan je van ons verwachten?

1
Woningscan

Je start met de Woningscan. In enkele stappen berekenen wij hoeveel jij kan besparen en ontvang je van ons direct een vrijblijvend prijsaanbod.

2
Adviesgesprek

Heb je eerst nog vragen? Geen probleem. Maak dan een afspraak met een van onze duurzaamheid adviseurs. Zij zullen je uitgebreid advies geven.

3
Werkvoorbereiding

Ben je enthousiast over het aanbod? Dan maken we een plan om te bepalen waar en hoe jij het systeem in je huis wilt hebben.

4
Installatie

De installatie van een hybride warmtepomp is meestal in één of twee dagen geregeld. We werken alleen met zeer ervaren installateurs.

5
Afronding

Na de installatie helpen wij je met je subsidie aanvraag en krijg je andere tips om optimaal van je warmtepomp te kunnen genieten.

Bekijk het evoyo Webinar

Past een hybride warmtepomp in mijn huis? Hoe zit het met de subsidie? Wat kost het en wat levert het mij op?  Dit zijn vragen waarop onze experts antwoord geven in het online evoyo Webinar. Vraag het nu aan en kijk het wanneer jou dat uitkomt.

Wat onze klanten zeggen

Betrouwbaar en efficiënt

evoyo is absoluut een betrouwbaar bedrijf als het gaat om hybride warmtepompen. Ik heb hun product al enkele maanden en ik ben onder de indruk van de besparingen die ik heb bereikt. De installatie was snel en professioneel uitgevoerd. Ik beveel evoyo ten zeerste aan aan iedereen!

Meer lezen

Ralph

evoyo maakt zijn beloftes waar

evoyo heeft me echt geholpen om mijn energiekosten te verlagen met hun hybride warmtepomp. Ik was aangenaam verrast door hun professionele en vriendelijke benadering. Het hele team was zeer behulpzaam en zorgde ervoor dat ik volledig tevreden was met mijn aankoop. Helemaal top!

Meer lezen

Ron

Uitstekend werk!

evoyo heeft fantastisch werk geleverd met hun hybride warmtepomp. Niet alleen heb ik nu een veel efficiënter verwarmingssysteem, maar ik merk ook aanzienlijke besparingen op mijn energierekening. De installateurs waren deskundig en beleefd, en de klantenservice was uitstekend. Zeer tevreden klant!

Meer lezen

Sheila

Geweldige hybride warmtepomp

Ik ben ontzettend blij met mijn hybride warmtepomp van evoyo! Niet alleen bespaar ik geld op mijn energierekening, maar ik draag ook nog eens mijn steentje bij aan een duurzame toekomst. Het hele proces, van advies tot installatie, verliep vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden!

Meer lezen

Tonio

Ook verdienen met een hybride warmtepomp?

Nu tijdelijk met € 400 korting

 • Bespaar tot 70% op je gasverbruik
 • Besparing van CO₂-uitstoot
 • Hogere waarde van je woning
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp