Beatrixhof

Home
/
Projecten
/
Beatrixhof

In Hendrik-Ido-Ambacht heeft Ten Brinke de Beatrixhof gebouwd. Deze is gerealiseerd op de voormalige locatie van ‘Fietsen van Ambacht’ en op loopafstand van winkelcentrum ‘De Schoof’.

Beatrixhof bestaat uit 42 luxe koopappartementen, die variëren van circa 100 m2 tot 152 m2. De appartementen op de eerste tot en met de derde verdieping zijn voorzien van een inpandig balkon (tot 18 m2), terwijl de appartementen op de vierde verdieping beschikken over een ruim dakterras (tot 100 m2).

Het duurzame evoyo-concept

evoyo verzorgt hier een volledig gasloze energievoorziening voor warmte, koude en warmtapwater. Deze voorziening bestaat uit een collectieve gesloten bodembron en combi-warmtepompen in de appartementen.

Er zijn 24 gesloten bronnen geboord. Via de twaalf leidingschachten zijn de warmtepompen in de appartementen aangesloten volgens het mini-collectiefprincipe. In de woningen is een warmtepomp geplaatst met een boiler van 120 liter als optie. Na oplevering verzorgt evoyo de levering van warmte, koude, warmtapwater aan de bewoners.

Deel dit project op

Beatrixhof

Locatie
Hendrik-Ido-Ambacht
In samenwerking met
Ten Brinke Groep
Oplevering
2022
Type
Nieuwbouw
Oplossingen
Zonnepanelen
Gesloten bodembron
Combi-warmtepompen
Meer informatie over dit project?
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp