Hof van Zilt

Home
/
Projecten
/
Hof van Zilt

Hof van Zilt bestaat uit royale, luxe en duurzame villa’s met een unieke uitstraling op een schiereiland. Dichtbij de de duinen, het strand en het gezellige centrum van Katwijk.

De luxe villa’s liggen aan een groen hof. Door het hof loopt de toegangsweg in een lus langs alle woningen. Het groene hof zorgt voor geborgenheid en privacy. Rondom de villa’s in de parkachtige omgeving meandert een kleine waterloop. Daardoor ligt de wijk op een schiereiland.

De woningen zijn bereikbaar via verschillende bruggetjes. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van de villa’s, maar ook de tuinen en de openbare ruimte.

Het duurzame evoyo-concept

evoyo verzorgt het duurzame energiesysteem voor de woningen. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, boiler en zonnepanelen. Dit zorgt voor woningverwarming, passieve vloerkoeling, warm tapwater en ventilatie. Met de zonnepanelen op het dek wekken bewoners op een duurzame manier elektriciteit op voor hun woning. Zo wonen zij energiezuinig en comfortabel.

We bieden het systeem aan in zowel een huur- als een koopconstructie. Standaard is uitgegaan van een huurconstructie, waar bewoners niet zelf hoeven te investeren in de installatie. Service en garantie zijn geregeld. Als bewoners het systeem liever kopen, dan zijn ze zelf verantwoordelijk voor het onderhoud na installatie.

Deel dit project op

Hof van Zilt

Locatie
Katwijk
In samenwerking met
Van Rhijn Bouw
Oplevering
2022
Type
Nieuwbouw
Oplossingen
Zonnepanelen
Individuele warmtepompen
Meer informatie over dit project?
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp