Zanderij

Home
/
Projecten
/
Zanderij

Parc Catwijck is een gezellige, groene woonbuurt in Katwijk, aan de rand van nieuwbouwwijk Zanderij. De negentien mooie familiewoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen waaieren uit in drie rijen. De buurt ligt dichtbij het centrum van het historische dorp.

Parc Catwijck is de laatste fase van uitbreidingslocatie Zanderij in Katwijk. De twee-onder-één-kapwoningen zijn in een moderne jarendertigstijl vormgegeven met een hoekraam in een erker en een kenmerkende overdekte entree. Door deze elementen en de grote tuin krijgen de woningen een rijke uitstraling.

Het duurzame evoyo-concept

evoyo verzorgt het duurzame energiesysteem voor de woningen. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, boiler en zonnepanelen. Dit zorgt voor woningverwarming, passieve vloerkoeling, warm tapwater en ventilatie. Met de zonnepanelen op het dek wekken bewoners op een duurzame manier elektriciteit op voor hun woning. Zo wonen zij energiezuinig en comfortabel.

We bieden het systeem aan in zowel een huur- als een koopconstructie. Standaard is uitgegaan van een huurconstructie, waar bewoners niet zelf hoeven te investeren in de installatie. Service en garantie zijn geregeld. Als bewoners het systeem liever kopen, dan zijn ze zelf verantwoordelijk voor het onderhoud na installatie.

Deel dit project op

Zanderij

Locatie
Katwijk
In samenwerking met
Van Rhijn Bouw
Oplevering
2022
Type
Nieuwbouw
Oplossingen
Zonnepanelen
Individuele warmtepompen
Meer informatie over dit project?
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp