’t Heem

Home
/
Projecten
/
’t Heem

Als onderdeel van het deelplan ‘De Blaricummermeent’ heeft De Realisatie het project ‘t Heem ontwikkeld. De Blaricummermeent is een nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Blaricum, dichtbij het Gooimeer en de A27.

‘t Heem bestaat uit zeventien woningen, waarvan veertien twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. Ze hebben een oppervlak van 155 tot en met 166 m2. De grote diversiteit aan woningtypen zorgt ervoor dat elk bouwblok een uniek ontwerp heeft.

Het duurzame evoyo-concept

evoyo verzorgt het duurzame energiesysteem voor de woningen, waarmee bewoners genieten van een energiezuinige en comfortabele woning. Het systeem bestaat standaard uit een water/water warmtepomp van NIBE met een warmwaterboiler van 180 liter. Bewoners hebben de keuze voor een extra 120 liter boiler en zonnepanelen.

We bieden het systeem aan in zowel huur- als koopconstructie. Standaard is uitgegaan van een huurconstructie, waar bewoners niet zelf hoeven te investeren in de installatie. Service en garantie zijn geregeld. Als bewoners het systeem liever kopen, dan zijn ze zelf verantwoordelijk voor het onderhoud na installatie.

Deel dit project op

’t Heem

Locatie
Blaricum
In samenwerking met
De Realisatie
Oplevering
2022
Type
Nieuwbouw
Oplossingen
Zonnepanelen
Individuele warmtepompen
Meer informatie over dit project?
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp