evoyo benoemt Age Reijenga tot Chief Operational Officer

Home
/
Blog
/
evoyo benoemt Age Reijenga tot Chief Operational Officer

Age Reijenga is per 10 januari 2022 Chief Operational Officer (COO) van evoyo. Hij is afkomstig van warmtebedrijf Eteck, waar hij de functie van COO op ad-interimbasis bekleedde. Met de komst van Reijenga geeft evoyo vorm aan de nieuwe fase waarin het bedrijf zich bevindt.

Internationale carrière

Reijenga neemt jarenlange ervaring op internationaal niveau mee. Zo werkte hij vóór Eteck 18 jaar bij Vopak. Daar heeft hij in verschillende directiefuncties zowel operationele en technische als commerciële ervaring opgedaan. Ook gaf hij leiding aan een dienstverlenende organisatie in een kapitaalintensieve omgeving. Als COO van evoyo wordt Reijenga bovendien verantwoordelijk voor de aansturing van het Nederlandse managementteam.

Nieuwe fase

Met de komst van Reijenga luidt evoyo een volgende fase in. Het laatste anderhalf jaar kenmerkt zich door groei middels meerdere (internationale) overnames. Daardoor groeide de workforce tot 110 energiespecialisten. De nieuwe fase waarin het bedrijf zich bevindt vormde voor de founders een belangrijke reden om een COO aan de board toe te voegen. Joris Jonker, CEO en een van de oprichters van evoyo: “Met Age aan boord verstevigen we onze positie binnen de energiesector met kennis, kunde en operationele ervaring. Voor evoyo is hij de juiste persoon om de organisatie verder te professionaliseren en tegelijkertijd onze duurzame groeiambities waar te maken. Met zijn toevoeging aan de board ontstaat er meer ruimte voor visie en ondernemerschap gericht op de grotere groeiambitie in Europa.”

Impact maken

Reijenga is inmiddels met veel energie aan zijn nieuwe functie begonnen: “In de afgelopen paar jaar heeft evoyo laten zien woningbezitters te kunnen helpen om de stap naar een duurzaam en comfortabel huis te zetten. Dit is hard nodig om ook in de bestaande bouw de energietransitie te versnellen. Ik kijk er echt naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om samen evoyos duurzaamheidsambities te realiseren.”

Deel dit artikel op
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp