Nieuwsartikelen

Benieuwd naar hoe evoyo de energietransitie versnelt? Lees het hier!

Alle artikelen

Filter op

Terugblik op Provada 2023

We can be heroes. Dat was het thema van Provada 2023, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Ook onze eigen ‘helden’ stonden drie dagen lang in RAI Amsterdam en kijken terug op een prachtige beurs. Een korte terugblik.

Lees verder
2 minuten

Interview met Joris Jonker in Vastgoedmarkt

Op 1 juni verscheen een interview met Joris Jonker op Vastgoedmarkt. In dit interview gaat de CEO van evoyo in op het belang van diversiteit in de markt, de rol van lokale initiatieven en het vertrouwen van consumenten in oplossingen. Ook roept hij ontwikkelaars op om hand-in-hand te ontwikkelen.

Lees verder
1 minuut

Zo houden woningcorporaties grip op de stijgende rente

Het realiseren van meer nieuwbouwwoningen is een enorme uitdaging voor woningcorporaties. Naast schaarse bouwgrond en hoge bouwkosten gooit nu ook de stijgende rente roet in het eten. Dit zet de investeringsmogelijkheden onder druk. Om toch aan de gemaakte prestatieafspraken te voldoen, zijn creatieve oplossingen nodig.

Lees verder
3 minuten

Zo trekt de overheid de regie over nieuwbouw naar zich toe

Als projectontwikkelaar weet je als geen ander: de woningmarkt in Nederland staat voor een aantal grote uitdagingen. Niet alleen op het gebied van betaalbaarheid en duurzaamheid, maar ook op het gebied van beschikbaarheid. De Rijksoverheid trekt de regie naar zich toe en heeft recent twee wetten voorgesteld: ‘regulering middenhuur’ en ‘versterking regie volkshuisvesting'. Wat betekent dit voor jou? En hoe houd je toch de vaart in nieuwbouwprojecten?

Lees verder
4 minuten

econic heet vanaf nu evoyo

Amsterdam, 15 mei 2023 – Zes maanden nadat econic een investering van 125 miljoen euro ontving om de energietransitie te versnellen, maakt het bedrijf vandaag een naamsverandering bekend.

Lees verder
2 minuten

Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluiting: goed nieuws voor huishoudens met blokverwarming

Goed nieuws voor huishoudens die worden verwarmd door blokverwarming! Vanaf 25 april 2023 compenseert het kabinet ze voor de hoge energieprijzen via de Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluiting (TTB). Dit geldt voor ongeveer 700.000 huishoudens met een blokaansluiting, ongeacht of ze in een huur- of koopwoning wonen.

Lees verder
4 minuten
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp