Nieuwsartikelen

Benieuwd naar hoe evoyo de energietransitie versnelt? Lees het hier!

Alle artikelen

Filter op

Als vastgoedontwikkelaar de stichtingskosten in de hand houden?

Het zal niemand ontgaan zijn: bouwprojecten en gebiedsontwikkelingen hebben te maken met stijgende bouw- en stichtingskosten.

Lees verder
3 minuten

Hoeveel geluid maakt een hybride warmtepomp?

Bij evoyo krijgen we vaak vragen over het geluid dat een warmtepomp maakt. Maar: hoeveel geluid maakt een hybride warmtepomp eigenlijk? En zit er nog verschil tussen verschillende type hybride warmtepompen? evoyo heeft daarom alle feiten voor je op een rij gezet.

Lees verder
3 minuten

Complexe uitdagingen waar woningcorporaties voor staan

Woningcorporaties hebben anno 2022 veel op hun bord liggen. Natuurlijk is het welzijn en welbevinden van haar huurders prioriteit nummer 1, maar het speelveld waarin dat gebeurt, verandert snel.

Lees verder
5 minuten

Founder Frits Verhoef in Het Parool: ‘Dit is hét moment om door te pakken’

Wat Al Gore, Greta Thunberg, talloze VN-rapporten en al die natuurrampen niet is gelukt, heeft Vladimir Poetin wel voor elkaar gekregen: de energietransitie staat op de kaart. Frits Verhoef (Head of Impact) licht dat toe.

Lees verder
1 minuut

Alles wat je moet weten over warmtepompen in de zomer

Een warme woning in de winter en een frisse woning in de zomer. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met een water/water-warmtepomp is het mogelijk. Want zoals sommige airco’s kunnen verwarmen, zo kan een warmtepomp ook koelen. Hoe warmtepompen in de zomer werken, leggen we je in dit artikel uit.

Lees verder
3 minuten

Alles wat je moet weten over zonnepanelen in de zomer

De zomer is weer in aantocht. Dat is goed nieuws voor de energietransitie, want de versnelling komt pas echt op gang als de kracht van de zon weer toeneemt. Maar hoeveel elektriciteit levert een zonnepaneel nu precies op? En wat is het effect hiervan op de energietransitie?

Lees verder
2 minuten
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp