Nieuwsartikelen

Benieuwd naar hoe evoyo de energietransitie versnelt? Lees het hier!

Alle artikelen

Filter op

Zo kunnen VvE’s hun woningen verduurzamen

Met het oog op de recente ontwikkelingen in energieprijzen willen steeds meer mensen verduurzamen. Dat geldt ook voor de 1,2 miljoen huiseigenaren van appartementen. Maar wanneer je lid bent van één van de Vereniging van Eigenaren (VvE's) blijkt dit geen eenvoudige opgave. Hoe komt dat? En vooral: hoe los je het op?

Lees verder
5 minuten

Goed nieuws voor de energietransitie: salderen op jaarbasis wordt de norm

Net als de stijgende gas- en energieprijzen houdt ook de salderingsregeling de gemoederen flink bezig.

Lees verder
4 minuten
duurzame initiatieven binnenhof

Top vijf duurzame initiatieven van 2022

Al vierentwintig jaar is het op de eerste dinsdag van september Duurzame Dinsdag, ook wel de Prinsjesdag van de duurzaamheid genoemd. Dan worden duurzame initiatieven in de spotlight gezet.

Lees verder
6 minuten

Tips voor het winterklaar maken van je warmtepomp

Na een zachte herfst begint aankomend weekend toch echt de wintertijd en het zal niet lang meer duren voor de eerste koude dagen zich aandienen. Ondanks dat de installatie van de warmtepomp automatisch naar verwarmen overschakelt, delen we toch een paar tips over zaken waar je zelf nog op kunt letten. Altijd fijn om te weten dat jouw e-home winterklaar is.

Lees verder
3 minuten

evoyo aan de slag met ACM besluit

Eerder dit jaar heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een onderzoek gedaan naar een aantal zaken bij evoyo. De ACM heeft naar verschillende punten gekeken, zoals onze tarieven naar aanleiding van de verhoging van de tarieven in 2022 en de prijzen van het vastrecht koude en de afleversets. Tot slot is gekeken naar het ontbreken van een registratie van evoyo bij de Geschillencommissie. evoyo gaat aan de slag met het ACM besluit.

Lees verder
1 minuut

Wat is een e-home?

Een e-home: waar staat dat eigenlijk voor? Die vraag krijgen wij bij evoyo steeds vaker, nu meer bewoners op zoek zijn naar mogelijkheden om hun huis te verduurzamen. En wie kan daar beter antwoord op geven dan de bedenker van deze term? Daarom gaan we in gesprek met Jan-Willem van Wensem, één van de oprichters van evoyo. Een gesprek over een positieve bijdrage leveren aan de wereld, slimme marketing en natuurlijk het versnellen van de energietransitie.

Lees verder
4 minuten
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp